17:30

IF Brommapojkarna 3

Referat: AIK FF 3 - IF Brommapojkarna 3

Idag mötte vi ett AIK som var av en helt annan kaliber än det AIK vi mötte i våras. Stora och starka med några riktiga ”speedkulor” på topp. Så vi fick verkligen bekänna färg idag....
I 5:e minuten sätter de dit 1-0 på ett skott som Yusuf borde tagit. Vi försöker spela bollen på backen men har det ganska tufft att komma igenom deras starka försvarslinje. De spelar i sin tur väldigt mycket långbollar för att hitta sina snabba forwards på djupet. Vi håller hyffsad koll på dem och det står 1-0 i paus.
Direkt i andra får de en hörna som landar på Viktors fot och rullar in i mål. Oturligt men det är sånt som händer. Vi kämpar på och skapar lite farligtheter främst genom Alvin. Dock skapar också AIK minst tre riktigt farliga lägen där Yusuf gör tre oerhört fina räddningar. Där håller an kvar oss i matchen. I 15:e minuten slår vi en djupledsboll på Alvin som kommer före målvakten och blir fälld och domaren pekar direkt på straffpunkten. Alvin tar den själv och slår säkert in 2-1. Det är också ställningen i paus.
I 1:a minuten av tredje så rycker Alvin sig fri men avslutet tar i stolpen. Där var det nära en kvittering. Vi har några fina anfall och i ett av de får Albin skottläge men bollen går precis utanför borte stolpen. Med 5 minuter kvar gör de 3-1 och sista minuten även 4-1.

Totalt sätt står vi upp väldigt bra mot ett oerhört starkt AIK. Målmässigt är matchen jämn till det är 5 minuter kvar, så det får vi ta med oss till nästa helg då Vaxholm kommer på besök.